Härryda Flytt

Flytta med Härryda Flytt – Privat & Företag

Flyttfirman som hjälper dig när du behöver flytthjälp från ett par saker till hela hem.

Flytta lokalt med oss

Vi är din lokala flyttfirma i Härryda Kommun. Alla på vår flyttfirma har flera års erfarenhet inom branschen. Detta gör att vi är väldigt duktiga på det vi gör.

Förutom att flytta och transportera dina saker så är vi även duktiga på att packa och förbereda flytten för dig. Det brukar vi göra dagen innan flytten skall ske. Beroende på flyttens omfattning och storleken på din bostaden och volymen så kan det ibland behövas upp till 4 personer som både packar, förbereder och flyttar.

Gör det enkelt för dig och låt oss ta hand om den jobbiga delen när du flyttar. Det blir något dyrare att anlita oss för flytten än om du gör det själv men det är det värt.

Välj mellan att få jobbet gjort mot fast pris eller så betalar du oss för den faktiska arbetstiden mot löpande timdebitering. Naturligtvis så får du även använda ditt RUT-Avdrag för flytten.

Så om du söker extra bra service till bra pris så låt oss på HÄRRYDA FLYTT hjälpa dig.

Detta är vi på Härryda Flytt

Sebastian

Sebastian

Kontor / Ägare

Jag är spindeln i nätet och ser till att allt kring flytten flyter på. Det är mig som ni kommer att vara i kontakt med både före och efter flytten.

José Luis

José Luis

Flyttkille

Jag har arbetet med flytt och transport sedan 2007. Jag kan det mesta inom flytt och är duktig på att packa, emballera, skydda och hantera dina saker. När det gäller att packa saker som skall skickas utomlands så finns det ingen bättre.

Daniel

Daniel

Flyttkille

Jag är företagets friska fläkt och ser till att jobbet går bra utan att några skador uppstår. Jag är snabb, effektiv och har jobbat med flytt sedan 2001

Jhonatan

Jhonatan

Flyttkille

2007 började jag att arbeta med flytt och har sedan dess jobbat både heltid och deltid. Jag en snäll och trevlig kille så när jag kommer och hjälper till så kan du lita på att det går bra.

Kontakta oss

Har du frågor eller vill boka oss att ta hand om din flytt så tveka inte att höra av dig till oss.

Härryda Flytt

Vi är din lokala flyttfirma i Härryda. Vi hjälper till med flytt framförallt inom kommunens gränser, men ibland längre än så. Lång erfarenhet och lokal närvaro har gjort oss till ett naturligt val bland både privatpersoner och företag.

Varmt välkommen att kontakta oss redan idag – vi finns här inför din kommande flytt!


Vi är en flyttfirma med lång erfarenhet 

Härryda flytt hjälper till att frakta både enstaka föremål och hela bohag. Att själv ta hand om hela flytten själv är visserligen billigare än att anlita, men då behöver du hyra lastbil och bära allt tungt själv. När du hyr en lastbil ska den dessutom återlämnas en viss tidpunkt som kan vara en stressfaktor. Det är bara en av alla saker som du inte behöver tänka på när du anlitar Härryda flytt. Några andra är:

 • Du behöver inte hyra skåpbil
  - Vi ordnar med all logistik från början till slut.
 • Lokal flyttfirma i Göteborg
  - En lokal närvaro ger oss kunskap om närområdet.
 • Flytthjälp med stort fokus på service och kvalitet
  - Bra service och hög kvalitet är något vi levererar i varje uppdrag. Det visar sig inte minst genom nöjda kunder.
 • Möjligt att använda RUT-avdrag
  - Att anlita för flytt är en prisvärd tjänst. Lån av flyttkartonger och emballage ingår i priset. Du behöver inte hyra flyttbil och RUT-avdrag kan användas för tjänsten.

 

Boka flyttservice

Flyttservice är en mycket uppskattad tjänst för exempelvis möbler i Göteborg. Vi erbjuder våra tjänster till både privatpersoner och företag. Ett fåtal flyttlådor, ensamt piano eller ett stort hus som ska tömmas helt – vi utför både små och stora uppdrag. Det finns inget behov av att du hyr flyttbil då vi använder moderna fordon som är anpassade till syftet.

I samband med en flytt finns det många delmoment att tänka på. Härryda Flytt hjälper dig att släppa en del av ansvaret så att du kan lägga fokus på andra saker som:

 • Flyttstäd i Göteborg
  - Tänk på att boka både flyttstäd och vår flyttservice i god tid för att vara säker på att få hjälp i god tid.
 • Hitta en flyttbil
  - Finns det saker som exempelvis ska till återvinningscentralen är det bra att i god tid kontakta företag för att hyra lätt lastbil.

För att du ska kunna planera flytten bättre i god tid så har vi samlat tips och råd med en tidslinje här. Lämpar sig extra bra om det är första gången eller väldigt länge sedan som du flyttade.

 

Hitta rätt bland flyttfirmor i Göteborg

I Göteborg finns många företag inom flytt städ och flyttfirmor, ta dig tid att jämföra och se vad kunder har lämnat för omdömen av företag. Flyttfirman ska vara en bärhjälp som hanterar alla dina möbler, prylar och värdeföremål på ett säkert sätt. Vi som arbetar på Härryda Flytt har lång erfarenhet av att flytta och transportera både robusta möbler och ömtåligt porslin. Vi är alltså inte bara en flyttfirma med pris som är riktigt konkurrenskraftigt, utan vi bryr oss om att ta hand om dig som kund varje gång.

 

Kostnad för flytthjälp

Hur mycket kostnaden blir för att anlita flytthjälp beror på flera faktorer. Du kan själv välja mellan att använda fastpris eller löpande timpris och använda RUT-avdrag. RUT-avdrag är inte möjligt att använda om du exempelvis väljer att hyra en liten lastbil och göra jobbet själv istället. Magasinering kan erbjudas under begränsad tid om behovet finns av tillfällig förvaring finns i samband med flytt.

I tjänsten ingår inte flyttstäd i Göteborg eller annan ort. Städning är något som faller på kundens ansvar då vårt expertområde är att bistå med flytthjälp. Inte heller att hyra lastbil i Göteborg är något som behöver göras då vi har fordon att använda till arbetet. 

Det som ingår i kostnaden som standard är:

 • Flytthjälp där du inte behöver hjälpa till att lyfta eller bära.
 • Vid behov får du låna flyttlådor och emballage.
 • Vi står för fordon och personal utifrån uppdragets storlek.
 • Ansvaret att organisera arbetet ligger på oss. Du behöver inte hyra en skåpbil i Göteborg eller tänka på att hitta vänner som kan ställa upp en specifik dag för att bära.

Utöver vad som ingår som standard finns möjlighet att exempelvis använda magasin under en kortare period. Vi hjälper dig att flytta även mellan bostad och magasin så att du inte behöver hyra transportbil.

 

Lyfta tunga föremål

Viss kunskap krävs för att lyfta tunga föremål på ett korrekt sätt. Vi har kunskap, utbildning och kan använda bärsele vid flytt av väldigt tunga föremål som ett piano. Ett lyft som utförs på fel sätt kan skada ryggen och resten av kroppen. Låt oss utföra arbetet som alltid arbetar med säkerheten i fokus.

Vad kostar det att anlita en flyttfirma då? Svaret är att det beror på vad för hjälp du är i behov av. Vid löpande timpris för flytthjälp i Göteborg har vi en minimidebitering på fyra timmar. Priset ökar beroende på hur många personer som vi behöver vara för att utföra uppdraget. Du kan ta del av våra priser här för att få en uppfattning om vad det skulle kosta. Alla priser är cirkapriser.

 

Flyttservice på dina villkor

På Härryda Flytt hjälper erbjuder vi ett brett utbud av tjänster. Några saker vi kan hjälpa till med är: flytt av ett helt hem, företagets kontor, magasinera möbler i ett förråd i Göteborg och pianoflytt. Det är också möjligt att anlita oss för att få packhjälp. Du bestämmer om det ska vara utvalda delar av hemmet eller allt som ska med. 

Vi kan därför i samband med en flytt vara behjälplig med utvalda delar eller ha hand om allt.  Som ett lokalt företag så är vi framförallt verksamma inom Härryda kommun men kan hjälpa till även utanför kommunens gränser vid förfrågan.

Efter en första kontakt kan vi lämna en offert utifrån dina behov. Offerten är helt kostnadsfri och det föreligger inget tvång kopplat till den. I offerten anger vi antalet personer och bilar som vi räknar med krävs för att utföra arbetet. Det är möjligt att använda RUT-avdrag på arbetskostnaden vilket ger en reduktion på upp till 50 % av kostnaden. 

Härryda Flytt är ett lokalt företag som drivs av passionen att hjälpa kunder flytta. Vi svarar gärna på dina frågor och berättar mer om hur vi kan hjälpa till. Kontakta oss via mejl eller på telefon: 031-880 980 redan idag.

Åk till toppen