Från 850 kr/timma

Priser vid flytt inom Göteborg med omnejd

Inkl. moms och RUT-avdrag (gäller 2 man + bil)

Vill du ha FAST PRIS eller LÖPANDE PRIS?

Vad är det som kommer att påverka hur mycket din flytt kommer kosta?

Det finns en mängd faktorer som påverkar hur mycket din flytt i slutändan kommer att kosta. Innan du bestämmer dig för om du vill anlita en flyttfirma eller ej så kan det vara klokt att fundera på vad det är du behöver hjälp med och hur mycket det får kosta.

Innan du bestämmer dig så läs gärna igenom informationen nedan Gå därefter in och läs vad det kostar och bestäm dig sedan för vilken hjälp du vill ha

Volym

Om du har ett helt hem som skall flyttas så brukar vi beräkna volymen genom att multiplicera total bostadsyta * 0,36. Då får du volymen för ett normalt möblerat boende. Totalytan av din bostad anger även hur många flyttkartonger som kommer att behövas.

Vad som ska flyttas

Behöver du hjälp att flytta allting eller endast delar av ditt boende. En del hör av oss och önskar endast flytthjälp med de större sakerna medan en del behöver hjälp med allting

Packningshjälp

Ett sätt för dig att slippa stressen är att anlita Härryda Flytt att även packa sakerna och förbereda själva flytten. Det brukar ta oss en dag att packa det mesta. Men det beror på hur många som packar. För mindre bostäder så räcker det men 1 person som packar. För större bostäder kan det krävas 3 - 4 man att förbereda flytten.

Lån/hyra av flyttkartonger och flyttmaterial

Om du vill packa själv så kan du få låna kartonger av oss mot en deposition. Det blir billigare att låna av oss än om du skall köpa egna lådor. Då ingår även tejp, etiketter samt lån av tejphållare.

Specialemballage ingår inte.

RUT-Avdrag eller inte RUT-Avdrag?

Om du har rätt till RUT-Avdrag så ersätts 50% av arbetskostnaden av Skatteverket. Om du inte har rätt till RUT-Avdrag så blir summan som du själv betalar för flytten betydligt högre.

Vill du boka flytthjälp?

Åk till toppen