Vi är en del av INTERDELL

- ett av Sveriges ledande företag inom Internationell flytt.

Vi tar ditt uppdrag på högsta allvar

INTERDELL - Global Moving Solutions for People in Motion

Interdell är en flyttfirma som endast hanterar internationella transporter av flyttgods. Om du skall flytta utomlands så är vi ett självklart val när du skall utomlands. Vi är specialiserade på exakt det vi arbetar med och vi gör detta varje dag. Vårt arbete är att frakta dina saker från vilket land som helst till ett annat land vart som helst i världen och vi gör detta från dörr till dörr.

Tillsammans med Interdell

VÅRA ÖVRIGA TJÄNSTER

För att läsa mer om våra övriga tjänster se information nedan. Du kan även besöka oss på www.interdell.se eller kontakta oss på mail eller telefon.

Packning och Emballering av gods

Om dina saker skall magasineras eller förvaras kortare eller längre tid så behöver det packas och emballeras ordentligt. Våra medarbetare är proffs på detta.

Internationella Flyttuppdrag

Skall du flytta saker utanför Sverige till exempelvis USA, Australien eller Dubai så har vi perfekta paketlösningar från dörr - dörr till alla världens hörn. Genom våra partners över hela världen så garanterar vi en smidig flytt.

Flygfrakt av mindre godsvolymer

Behöver ni hjälp med inrikes eller utrikes sändningar av mindre volymer så använd vår service för detta. Välj mellan normal eller expressändning.

Priser ges på begäran.

Ska du flytta utomlands - eller flytta tillbaka till Sverige?

Om du funderar eller skall flytta utomlands så kan vara säker på att vi kan hjälpa dig hela vägen. Även om det är ett komplett bohag som skall flyttas till USA eller endast ett par lådor som skall till Australien så kan du känna dig säker med Interdell.

Vi hjälper inte bara kunder att flytta från Sverige till andra länder. Det finns även många som flyttar tillbaka till Sverige efter att ha bott utomlands.

Åk till toppen